Till toppen av sidan
En del av Aquasol AB
  • Entreprenörföretagen
Nav
info@arnesplatslageri.se +46 (0) 19-16 56 80
En del av Aquasol AB

Takarbeten

Vi erbjuder ett flertal tjänster för takarbeten inom byggnadsplåt.

Läs mer

Aquasol AB

Aquasol solvärmesystem tillverkas i Sverige och är utvecklat för nordiskt klimat och är en komplett, driftsäker, lättskött och effektiv anläggning som ger dig tillgång till solen som gratis energikälla.

Solvärme kompletterar alla värmekällor som el, ved, flis, pellets och värmepump. Anläggningen anpassas efter värmebehovet och tillgodoser under det soliga halvåret upp till 100 % av ett hushålls varmvatten- och värmebehov. Aquasol solvärmesystem är P-märkta och godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. P-märkning är en garanti för kvalitet och prestanda och ofta ett krav för att erhålla energibidrag. Aquasol lämnar marknadens längsta trygghetsgaranti på hela 15 år för solfångarnas funktion.

Företaget

aquasol-logoAquasol AB är Sveriges ledande tillverkare av planglasade solfångare. Aquasol är verksamt inom Cleantech och har ett stort engagemang inom energi- och miljösektorn.

Via ett rikstäckande nät av utvalda certifierade återförsäljare och samarbetspartners erbjuder Aquasol kostnadseffektiva solvärmesystem för villa och kommersiella fastigheter.

Aquasol har genom sin verksamhet Arnes Plåtslageri stor kunskap och erfarenhet gällande alla i branschens förekommande plåtslageriarbeten inte minst takarbeten som gett Aquasol unika erfarenheter även för montage av solpaneler på alla typer av tak.

Butik och HK i Örebro. Huvudägare: Susanne Andersson. Medlemmar i Svensk Solenergi och PLR.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Kontakta oss gärna